Hebt u een klacht? Thijs Schepens staat voor u klaar!

A- A A+

Hebt u spierpijn of gewrichtspijn? Dan kan u bij kinesist Thijs terecht voor een aangepaste behandeling. Vooraleer de behandeling kan starten maakt Thijs een grondige analyse van uw probleem. Dit wordt gebaseerd op een gesprek, verslagen van uw arts en de nodige kinesitherapeutische onderzoeken. Door het interpreteren van gewrichtsbeweging, spierkracht, spierlengte en pijn proberen we een totaalbeeld te krijgen van de klacht. Dit kan verder gaan dan het oorspronkelijke probleem, de oorzaak kan bijvoorbeeld elders in het lichaam liggen.

Persoonlijk behandelplan

Op basis van dit onderzoek stelt Thijs samen met u een behandelplan op waarin uw persoonlijke doelstellingen verwerkt zijn. Afhankelijk van het probleem wordt de meest geschikte therapievorm toegepast. Dit kan zijn massage of passieve en/of actieve oefentherapie of manuele therapie of kraken of dry needling of enz. Vaak is het belangrijk om ook thuis bepaalde oefeningen uit te voeren. Thijs leert u deze oefeningen aan en stelt een oefenschema voor u op.

Opvolging en evaluatie

Het spreekt voor zich dat Thijs uw vooruitgang nauw opvolgt en evalueert. Dit gebeurt zowel tijdens de behandelingen als op het einde van de sessies. Deze eindevaluatie wordt gedeeld met de behandelende arts en de beslissing om al dan niet verder te begeleiden wordt in samenspraak met u en uw arts gemaakt. Wil u meer informatie of een afspraak maken met Thijs ? Neem dan contact op.

Contacteer ons

Kinesitherapie Thijs schepens Bvba
Kluisstraat 51
9940 Evergem - Belgiƫ

Gsm: 0496/18 90 62
info@thijsschepens.be
BTW BE0533 782 783

Kinesitherapie Thijs schepens Bvba, Kluisstraat 51, 9940 Evergem - Belgiƫ, Ligging, Gsm: 0496 18 90 62, info@thijsschepens.be, BTW BE0533 782 783,