Na de operatie, de revalidatie

A- A A+

Kinesitherapie Thijs schepens Bvba - Evergem - Post-operatiefHebt u een meniscusoperatie, pols operatie of heupprothese ondergaan? Thijs staat klaar voor persoonlijke begeleiding na alle orthopedische ingrepen. Een goede revalidatie is immers cruciaal voor een vlot en volledig herstel.

Aangepaste begeleiding

Een goede revalidatie begint bij een correcte behandeling en begeleiding aangepast naar de fase van het herstelproces waarin u zich bevindt. Bij alle behandelingen, maar zeker bij post-operatieve kinesitherapie is het belangrijk om de persoonlijke mogelijkheden te respecteren en op uw ritme te werken. Het geopereerde lidmaat wordt dan ook continue geëvalueerd. De ervaring leert dat een goed contact en regelmatig overleg met de behandelende artsen onontbeerlijk is.

Ruime ervaring

Thijs Schepens is een geschoold en ervaren postoperatieve kinesist. Dankzij zijn brede opleiding beschikt Thijs daarvoor over een waaier van mogelijke behandelingen, gewone kinesitherapie, sport kinesitherapie, mysofasciale therapie en manuele therapie. U kan bij hem terecht met al uw klachten en kan steeds rekenen op een persoonlijke behandeling en een lange termijn oplossing. Thijs geeft u ook advies om letsels te voorkomen en herval te vermijden. Contacteer Thijs  vandaag nog voor meer informatie of om een afspraak vast te leggen.

Contacteer ons

Kinesitherapie Thijs schepens Bvba
Kluisstraat 51
9940 Evergem - Belgiƫ

Gsm: 0496/18 90 62
info@thijsschepens.be
BTW BE0533 782 783

Kinesitherapie Thijs schepens Bvba, Kluisstraat 51, 9940 Evergem - Belgiƫ, Ligging, Gsm: 0496 18 90 62, info@thijsschepens.be, BTW BE0533 782 783,