Vervelende sportblessures

A- A A+

Niets is zo vervelend voor een sporter dan een blessure. En toch hebben alle sporters er regelmatig mee te maken. Thijs is zelf heel sportief en helpt sporters dan ook graag om snel te herstellen en herval of nieuwe blessures te vermijden. Hij doet dit door een zeer persoonlijke aanpak te hanteren waarbij hij ook mee het terrein op gaat om u persoonlijk te begeleiden.

Persoonlijke revalidatie

Thijs stemt het revalidatieprogramma volledig af op uw persoonlijke en sport specifieke eisen. Thijs gaat zo snel mogelijk over tot actieve revalidatie, dat wil zeggen een persoonlijk oefenprogramma. Zodra het revalidatieproces ver genoeg gevorderd is, gaat Thijs samen met u het terrein op. Hij observeert u terwijl u uw sport beoefent. Dankzij een observatie van de sporter in zijn natuurlijke sport omgeving kunnen de laatste stappen in het herstel plaatsvinden. Ook kunnen op basis van de observatie de nodige tips gegeven worden om herval of nieuwe blessures te vermijden.

Neem contact op

Thijs Schepens is een geschoold en ervaren sportkinesist. U kan bij hem terecht met al uw klachten en kan steeds rekenen op een persoonlijke behandeling en een lange termijn oplossing. Contacteer Thijs Schepens vandaag nog voor meer informatie of om een afspraak vast te leggen.

Contacteer ons

Kinesitherapie Thijs schepens Bvba
Kluisstraat 51
9940 Evergem - Belgiƫ

Gsm: 0496/18 90 62
info@thijsschepens.be
BTW BE0533 782 783

Kinesitherapie Thijs schepens Bvba, Kluisstraat 51, 9940 Evergem - Belgiƫ, Ligging, Gsm: 0496 18 90 62, info@thijsschepens.be, BTW BE0533 782 783,