Wie ben ik

A- A A+

Doorgedreven opleiding

Het behandelen van spierproblemen, pijnlijke gewrichten, bewegingsstoornissen, rugpijn en andere lichamelijke klachten vergt een stevige dosis vakkennis en bekwaamheid. Thijs Schepens behaalde zijn masterdiploma in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen cum laude aan de Universiteit Gent. Nadien specialiseerde hij zich in de manuele therapie en myofasciale therapie. Deze doorgedreven opleiding in combinatie met zijn dynamische houding en toewijding voor zijn beroep maakt van hem een betrouwbare professional waarbij u met al uw klachten terecht kunt.

Persoonlijke begeleiding

Eender welke lichamelijke klacht, rugpijn, spierpijn, bewegingsstoornissen dient individueel bekeken te worden om na te gaan waar deze veroorzaakt wordt. Dit is niet altijd op dezelfde plaats als waar de pijn zich voordoet. In nauwe samenspraak met uw arts zoekt Thijs de oorzaak van uw probleem en pakt dit grondig aan. Dankzij zijn brede opleiding beschikt Thijs daarvoor over een waaier van mogelijke behandelingen, gewone kinesitherapie, sport kinesitherapie, post-operatieve kinesitherapie, mysofasciale therapie en manuele therapie.

In goede handen

Kortom, bij Thijs bent u in goede handen, voor eender welke lichamelijke klacht en dit zowel voor topsporters, amateurs als voor mensen die net een operatie achter de rug hebben. Wenst u meer informatie of wil een afspraak maken? Neem dan snel contact op met Thijs Schepens.

Contacteer ons

Kinesitherapie Thijs schepens Bvba
Kluisstraat 51
9940 Evergem - Belgiƫ

Gsm: 0496/18 90 62
info@thijsschepens.be
BTW BE0533 782 783

Kinesitherapie Thijs schepens Bvba, Kluisstraat 51, 9940 Evergem - Belgiƫ, Ligging, Gsm: 0496 18 90 62, info@thijsschepens.be, BTW BE0533 782 783,